Åh jag har klurat länge på hur vi skall få plats med alla våra kläder. Lägenheten är 78 kvm och fyra rum, egentligen fem men det ena rummet har snetak hela vägen och räknas inte som boyta. Vår lägenhet ligger som jag tidigare skrivit på övervåningen i ett hus, vilket gör att det är snetak i nästan hela lägenheten. Otroligt charmigt men gruuuvligt svårt att möblera. Köket och vardagsrummet är dock i full takhöjd, som tur är. Annars hade vi aldrig kunnat ha några långa gäster på besök, inte utan att vara certifierad massör iallafall.

Efter allt bloggtittande så har jag insett att inspiration de kan jag få precis överallt, bloggar, djur, natur, genom att renovera, genom att sätta mig och pyssla men framförallt genom pinterest.com. Har som sagt funderat länge över hur vi ska lösa klädförvaringen. Först tänkte vi riva ut den golvfasta, brun/gula garderoben i sovrummet och ersätta den med en ny. Men efter en del samtal med min kära far kom vi fram till att förvaringen blir förmodligen inte bättre i en ny garderob, så billigaste alternativet och kanske tillochmed festligaste var att renovera den själv... vilket jag gjort. Dock återstår problemet och jag försökte förgäves att få Nicklas att överge sitt kära arbets/datarum för att låta det bli en stor garderob då det ändå ligger precis i anslutning till vårt sovrum... men det gick inte om jag inte ville ha en stor dataklömp som prydde köksbordet. 


Vad tycker ni, hade ni kunnat tänka er det här;


Källa pinterest


Källa pinterest


Källa pinterest

Jag blev helt såld på alla dessa fina förvaringsmöjligheter. Dock skulle eventuellt sista bilden här med den vitmålade grenen kunna få plats i vårt lilla arbetsrum med dataklömpen!

Min helg startade redan idag, fast jag önskar er en härlig go helg nu när det ändå är fredag imorgon.

Kram Emmelina.
 
 

Kommentera

Publiceras ej