...kan jag ibland bli ganska skrajsen av mig. Jag hörde något som kraxade och flaxade i sovrummet häromdagen, ganska direkt efter att Bella klagade på konstiga ljud i lägenheten. Hon fick till svar att det knakar och brakar i gamla trähus som detta, då det är vad jag försöker inbilla mig själv när jag hör alla konstiga ljud på kvällar och nätter. Men så smög jag in i sovrummet och där flög det runt en skräckslagen liten fågel.

Jag som tycker det är så fint med fåglar på tapeter, kuddar och allt annat just nu. Jag har nog kommit in i en blom- och fågel fetischinredningsperiod nu tror jag.

Kolla in denna söta lilla pippin som flaxade omkring hemma;
Jag som hade sett lamporna nedan och tyckt att det var en enkel och fin idé till att lysa upp här i vår lägenhet. Det räcker med att öppna fönstret och vips så har jag levande dekorationer istället.Källa; pinterest
 


Källa; pinterest


Har haft en suverän helg med mycket goa vänner, släkt och familj. Med min sista spenderade semesterdag, som jag plockade ut idag känner jag mig mycket nöjd. Trots att jag vaknade upp som ett yrvaket troll (minst sagt med tanke på sminkrester från gårdagens maskeradparty) så har jag varit flitig och fått städat en hel del.

Nu ska här mysas med de andra små trollen innan dem åker imorgon.

Ha en härlig vecka!
 

Kommentera

Publiceras ej