Jag satt i både shorts och linne på balkongen och fångade de första riktigt varma solstrålarna med massa olika inredningstidningar i knäet. Fick en riktig energiboozt och tänkte gå loss med betongspik och hammare här hemma, men efter att jag utbytt lite idéer med min goa farmor som verkligen kan det här med inredning så fick jag tänka till ännu lite till innan jag spika upp dem.

Istället tog jag fram washitejpen och tejpade först hej vilt, men det fick sluta med en väldigt stor fyrkant och några bilder som jag fyndade på Holmens Marknad, inne i stan, det är bilder som Arvid Knöppel gjort, på olika djur. Det blir ju som ett litet konstverk i sig och nu ska jag samla på mig lite allt möjligt fint för att tejpa upp.
  
   Foto; Emmelina
Det kan man ju verkligen säga, efter att jag inte lämnat ett livstecken här på bloggen sedan ett år tillbaka. Har hänt massor sedan dess. Nu bor jag inte i min drömlya längre, men lever ett fantastiskt liv ändå och det är ändå huvudsaken. Bor i en liten tvåa, på 57 kvm, i ungefär samma område.
 
Fortfarande fullproppad med idéer och saker jag vill göra både i hemmet och i livet. Mer om det en annan gång. Tänkte iallafall fortsätta skriva på denna bloggen och det kommer nog mestadels handla om världsliga ting [läs inredning]. Men säkert en och annan tanke som vandrar långt ifrån verkligheten med!
 
 
 

Här kommer en bild, tagen för ungefär ett år sedan i ungefär samma område som jag fortfarande bor i. Så även om mycket förändrats, så är en hel del precis som det brukar och ska va!
 
Må så gott! ;-D