Idag fortsatte jag måla garderoberna och denna gången scrollade tänkte jag skriva (för mycket datorer i huvudet?) men jag menar såklart rollade jag garderobsdörrarna, ett stort framsteg jämfört med när jag målade den med min lilla pensel. Dörrarna blev utomordentligt fina och jag är jättenöjd.

Sedan gjorde jag även framsteg i rollningen då jag gav mig in i garderoben och måla interiören. Sist gång tog jag alldeles för lite färg på rollern och det blev riktigt fläckigt, idag klema jag på mycket färg och det blev vitt, fint och jämt. Nicklas trodde aldrig jag skulle komma ut därifrån, men efter många timmars målande så gjorde jag det.

Det är kul att greja, även om det är jobbigt. Jag har lärt mig mycket sedan i februari, sedan är jag såklart ingen expert på någonting, eller jo teoretiskt kan jag allting... iaf enligt google. Men praktiskt är jag inte helt 100%. Men vi har fortfarande många rum kvar och jag lär få träna mycket till, på allt möjligt!

Här ser ni resultatet från målningen;
Ska ge mig på de bruna listerna senare idag, hur kan man tillverka en sådan rysligt osmaklig garderob. :P

Vi var också och titta ut virket som vi skall använda till vår råspontade vägg. Det ska vi hämta på fredag, ska bli spännande och se resultatet sedan, kan knappt bärga mig. Vi har två vänner som bygger ett litet hus nu och de är vana vid att sätta råspont, så dem kommer en dag och hjälper oss komma igång med uppsättningen av fondväggen. 

Ha det gott!

Kram Emmelina.

Kommentera

Publiceras ej