Renoveringsplaner går varma här hemma och varje dag sitter vi och fundilurar på hur vi ska göra. Till en början valde vi integrerad kyl och frys, som skulle gå ända upp till taket men det fick köket att kännas alldeles för instängt. Tack och lov kunde jag efter säkert 20 förslag introducera Nicklas till en annan lösning på köket, vilken han tyckte kändes BRA!
 
Istället för intergrerad kyl och frys blir det nog ett sidebyside kyl/frys i rostfritt, och just detta skåp är ursnyggt och jag hade nog inte kunnat leva utan det ;) Dessutom får jag ett helt skafferi istället för några skåp längst upp, vilket också kändes lite som att ha vunnit högsta vinsten, dessutom är det ett inbyggt skafferi i pärlspont. Nu hoppas vi bara på att dessa planer går att förverkliga också :-)
 
Här får ni se lite bilder på köket;
 


 Blir det som vi tänkt kommer en snickare få bygga in detta härliga skafferiet och så kommer det finnas en dörr också såklart. Vi kommer ha vitt tegel bakom på väggen där vatten och spis är tänkt att vara. Lite platsbyggda hyllor. Sedan blir det pärlspont på övriga väggar och ett om det går, woodfibergolv på köksgolvet som först målas vitt och sedan blir det rutat!

Vi tror vi kommer dra igång renoveringen i slutet av april och förhoppningsvis har vi ett alldeles nytt och underbart kök att laga mat i till sommaren. Då kanske vi inte alls känner för att grilla i år ;)

Ha en go dag!
//Emmelina
 
 
3D planner, IKEA, Kök, Renovering, Woodfibergolv,

1 kommentarer

Gina

17 Feb 2013 18:51

Jag tycker ni är otroliga på att planera. Det blir spännande att se när ni börjar renoveringen. Kram

Kommentera

Publiceras ej