Jag har förvandlats till en snormaskin och är helt galet förkyld. Kan knappt hålla ögonen öppna efter en lång dag, men jag måste försöka vara vaken tills det slår över till den 3:e. Som jag har väntat! Då ska de nya IKEA köken släppas och vi kan återigen bygga upp det i 3D på datorn.Vi hoppas såklart att det blir ännu bättre nu, med alla nya finesser och att designen är strået vassare än de tidigare!

Vi har två inspirationskvällar på IKEA inbokade, där vi ska kunna få tips för vårt optimala kök och en del inspiration när det kommer till matlagning, Tänk vad mycket mat jag ska laga, vi kommer att ha en fungerande frys och faktiskt kunna planera inköp. Dessutom kommer vi såklart byta ut vår spis som jag tror är från -84. Jag ska laga god och nyttig mat och jag ska göra det i mängder och med glädje! UNDERBART! Och vem vet, det kanske blir ett och annat bakverk med, när jag har slutat hålla upp med "kakelser" som en thaiboxningskompis så finurligt uttryckte sig :-)

Och det är sommar! Lyckorhormonerna liksom spritter i kroppen (för det mesta), måstte den bara hålla i sig gärna resten av året! Vi har äntligen pyntat och grejjat på uteplatsen och nu är den sådär fantastiskt mysig, härlig och färgsprakande. Ska ta kort på det nästa gång det är soligt väder, då kanske jag tillochmed har hunnit gräva ur och göra om i vår snåriga och minst sagt vildvuxna rabatt!
 
Nu hoppas vi på gott väder och friskt humör!

/Emmelina

2 kommentarer

Annicka Kall

02 Jun 2013 23:22

Ska bli spännande att följa din / er blogg..verkar spännande...KRAM

Anonym

06 Jun 2013 12:42

Du skriver så underbart inspirerande. Härligt Emmelina-:)

Kommentera

Publiceras ej