Det har hänt mycket den senaste månaden. Har pluggat som tusan och klarat av en tenta som hängt över mig sedan 2009 och bytt jobb och gått upp i tjänstgöringsgrad. Det är bara positiva saker men har krävt ganska mycket energi nu det senaste. Idag har jag vart ledig och sovit länge. När vi skutta upp fick vi en sådan där go känsla av att vilja plocka och ha oss så nu har jag och sambon har fått ordning och reda igen, efter en månad i totalt kaos!
 
Försökte mig på att klura ut hur min nästa tavelvägg skulle se ut, men behöver defintivt me inspiration innan jag ger mig på den. Istället fick det bli lite nya gardiner i sovrum och vardagsrum och omorganisation i köket. Hade ett litet projekt för mig, tidigare i vår som inte hunnit bli helt klart ännu. Ska klura ut vad jag ska göra med lådorna och med rullhjulen, men tror att jag ska betsa dem mörkbruna (om jag lyckas slipa väck all lacken) och lägga ett fint brunt kakel på toppen.
 
Före;
 
 
Efter;
 
 
 
                                
                                Foto; Emmelina

Tanken var att denna lilla köksö skulle passa bra ihop med det köksbordet vi köpte i höstas. Men färgen blev lite väl blå, men som pappa sa kan man ju alltid slå på det med gamla rostiga kedjor, för det är ju så jag brukar köpa mina möbler nu för tiden ;P
 

Kommentera

Publiceras ej