Alla hade varsitt eget litet krypin att sitta vid i vår familj, förutom jag. Så förra veckan möblerade vi om här hemma och jag fick en alldeles perfekt liten plats för att slå ner min lilla rumpa framför ett eget skrivbord, där är det meningen att jag skall kläcka världshistoriska idéer.

Och det var just var jag gjorde, jag satt där i två dagar och sedan kom jag på att jag var olidligt trött på de sönderrivna, gulaktiga tapeterna som förstör känslan i den här annars härliga lägenheten. Så igår handlade jag den billigaste av färger och tänkte, det går snabbt att kladda upp lite vita väggar. Men som alltid tar det urlång tid och jag ångrade lite bittert att jag satt igång sådär fasligt fort att jag knappt själv hann tänka. Så nu just nu har jag inget krypin att sitta vid, utan hela lägenheten är kaotisk, saker överallt och dessutom var det ju inte bara att kladda upp lite vit färg, det var mycket mer än så. Vi ska renovera hallen efter köket egentligen, så vi kommer fortsätta och göra den tiptop efter sommaren, så nu var det bara meningen att det skulle bli lite ljusare och liiite fräschare.
 
Var på secondhand idag, något som jag tänkt gått på länge, men det har alltid krockat med jobb, så det var första gången på länge idag. Blev så glad över alla fynd, jag hann göra innan jag blev inringd på just... jobb. Men ändå här några bilder på ett av fynden jag gjorde idag; hittade en jättefräck portfolie med massa djur och dess anatomi, för mig blev det en liten skatt, jag tycker att varje bild var som ett litet konstverk, så dessa ska få komma upp på hallväggen eller något, när den är färdigmålad. 
 


Glad påsk allesammans!
//Emmelina